VoB firar 20-årsjubileum den 7/11

Eftermiddagen den 7/11 bjuder vi in till firande i form av en kostnadsfri eftermiddag på Sankt Gertruds i Malmö. Det blir föreläsningar av bl.a. juristen Evin Cetin och den nationella samordnaren för den sociala barn- och ungdomsvården Thomas Ardenfors. Utöver detta blir det information om vad som är på gång inom VoB, mingel med alla verksamheter som ställer ut i foajén och god fika. Mer information kommer längre fram!

VoB 20 år

Välkommen till VoB

VoB Syd driver behandlingshem, utredningshem (HVB), jourhem och familjehem som tar emot akuta och planerade uppdrag från socialtjänsten (SOL och LVU) gällande skydd och stöd, utredning, behandling och konsultationer. VoB Syd drivs på samhällsnyttig grund utan vinstsyfte. Ägare är Kommunalförbundet VoB Kronoberg och Skånes kommuner och därigenom indirekt samtliga kommuner i Kronoberg och Skåne.

Våra verksamheter

VoB har ett brett spektra med spetskompetens och vi tar emot akuta och planerade uppdrag gällande utredning, behandling, integration, konsultation och skydd och stöd. 

Utredning & behandling (HVB)

Vi utreder, behandlar, ger skydd och stöd som rör olika målgrupper med ett brett spektrum av problematik.

Skydd & stöd

Skapar möjligheter för individanpassade insatser i eget boende för ungdomar, familjer och enskilda vuxna.

Familjehem och jourhem

Vi erbjuder platser i konsulentstödda familjehem och jourhem samt specialiserade konsultativa tjänster.

Öppenvård

Öppenvårdsinsatser i olika former erbjuds inom Öppenvårdsteamet och Familjerådgivningen i Kronoberg.

VoB Nyhetsbrev

 

Senaste blogginläggen

Läs bloggen

Senaste nyheterna

Ny möjlighet att kvalitetssäkra HVB-hem

Vi är riktigt stolta när vi nu kan meddela att VoB Syd har två verksamheter, Högelid och Familjehuset i Alvesta som blivit certifierade i en... Läs mer »

Se nyheter