Vill du jobba eller praktisera hos oss?

Vill du vara med och utveckla och arbeta i verksamheter för barn, tonåringar, vuxna och familjer med social problematik? Är du under utbildning och söker en praktikplats eller en verksamhet för att göra examenarbete inom socialt arbete? Här hittar du både våra lediga jobb och kontaktuppgifter för sökande av praktikplats i någon av våra verksamheter.

Att vara anställd i VoB

VoB erbjuder goda utvecklings- och karriärmöjligheter för dig som vill satsa i ett kreativt sammanhang med korta beslutsvägar. Vår företagskultur kännetecknas av en hög grad av delaktighet och ömsesidig respekt där arbetsglädje och laganda uppnås. Som medarbetare ges du stort utrymme att ta eget ansvar och du har stor frihet att lösa ditt uppdrag på det sätt som du tycker är bäst. Du erbjuds kontinuerlig kompetensutveckling och subventionerad friskvård. Vårt arbete kännetecknas av professionalitet och hög kompetens. Med utgångspunkt från beprövade och kunskapsbaserade metoder bidrar vi till förändring som gör skillnad i klienternas liv. Vill du vara med och utveckla verksamheten och arbeta vid någon av våra enheter är du välkommen att söka tjänst hos oss.

Våra lediga tjänster

Behandlare/utredare vaken natt till Vittskövlegården HVB Kristianstad

Biträdande verksamhet till Familjehuset i Hörby

Praktik/Examensarbete inom VoB

Våra verksamheter tar regelbundet emot praktikanter från olika utbildningar inom socialt arbete som tex socionom, socialpedagog och behandlingspedagog. Välkommen att höra av dig till en av våra verksamheter eller kontakta vår kvalitetsutvecklare Bodil Eriksson.

Personuppgifter och integritet

Är du nyfiken på vår policy kring personuppgifter och integritet så hittar du den här.